Cookies

Som en del af vores hjemmeside anvender vi såkaldte Cookies, eller informationskapsler. Disse er små filer som bliver lagret på din harddisk og indeholder lagrede oplysninger, som serveren hvorfra disse Cookies stammer fra, kan genanvende. Det er muligt at bruge såkaldte sessions-cookies som bliver slettet når din browser lukkes, eller cookies som varer over længere tid. Den gemte data vil typisk være oplysninger vedrørende login information, tidspunkt for registrering, dato og klokkeslæt for besøg, information om hjemmesider du blev viderestillet til fra vores egen, medie-id og enhedstype. Brugen af vores cookies gør det muligt for os at genkende dig. Ved hjælp af disse kan vi også tilpasse tilbud til dig optimalt i henhold til dine behov. De gør det ydermere muligt for os at optimere din generelle oplevelse af hjemmesiden. Skulle du ønske ikke at bruge vores cookies, kan du ved hjælp af din browser hindre accepten af disse.Du kan stadigvæk anvende vores tilbud, selvom du ikke accepterer disse cookies.

Vejledning hertil kan findes i hjælpemodulet i din browser. Vi anbefaler dog, at du tillader cookies på vores hjemmeside, da det vil forbedre din oplevelse af vores ydelser markant.

Du kan til enhver tid også slette disse cookies igen. En vejledning hertil kan også findes ved hjælp af din browsers hjælpemodul. Hver opmærksom på, at en sådan handling typisk vil slette alle cookies, og ikke bare vores. Derfor kan dette have indvirkning på din oplevelse på andre hjemmesider end vores.