Persondatapolitik

Persondatapolitik

Databeskyttelse er for Nordic Leads OÜ (herefter benævnt ”Nordic Leads” eller vi) magtpåliggende. Som deltager i vore konkurrencer er din garanti for en sikker og gennemskuelig databehandling altafgørende. Således er al omgang med personlige oplysninger underlagt nogle strikse reglementer og procedurer, både internt og i henhold til persondataloven.

Formålet med denne politik er at informere dig om typen, omfanget og formålet med behandlingen af dine personoplysninger som led i EU’s databeskyttelsesforordning, i henhold til vore tilbud. Hertil forstås det, at Nordic Leads er dataansvarlige for al data vi modtager fra / om dig. Du er altid velkommen til at kontakte os herom:

c/o Nordicleads OÜ,

Narva maantee 5, Tallin, Estland

info@nordic-leads.com

 

1. Hvilke personoplysninger indsamles og opbevares af os

Vi indsamler personoplysninger når du deltager i vores konkurrencer. Ydermere indsamles der statistisk data når du besøger vores hjemmesider. Specifikt vil følgende situationer omhandle indsamling af dine personoplysninger:

a.      Når du deltager i en af vore konkurrencer. Disse omfatter de data, du giver os ved at udfylde de felter der kræves for at deltage i konkurrence herunder:

 

Dit fulde og korrekte navn

Din fulde og korrekte e-mail

Dit fulde og korrekte postnummer, adresse og land

Dit fulde og korrekte telefonnummer

Din fulde og korrekte fødselsdato

 

b.     Efter deltagelse af konkurrencen vil du typisk blive præsenteret for nogle spørgsmål vedrørende vore partneres produkter, dine interesser o.l. Dine besvarelser bliver gemt og behandlet for at gøre potentiel markedsføring mere relevant. Det er naturligvis frivilligt at deltage.

Du kan principielt besøge vore hjemmesider, hvor konkurrencen bliver tilbudt, uden at opgive personoplysninger. Vi lagrer i den forbindelse udelukkende statistisk data, samt information om dit besøg såsom ISP-leverandør, dato for besøg, varighed af besøget o.l. Disse data er fuldstændigt anonyme og anvendes kun internt. Ydermere gemmes din IP-adresse samt et ”tidsstempl” af sikkerhedsmæssige årsager. IP-adressen er i denne forbindelse et kendetegn der anvendes til at identificere, hvilken PC som benyttede den internetgateway på tidspunktet for forespørgslen online. Begrebet tidsstempl beskriver en værdi i et defineret format som tilordner et resultat til et bestemt tidspunkt. Hensigten med en sådan er at kunne bevise en bestemt hensigt eller hændelse, og at de fandt sted på de pågældende tidspunkter.

 

2. Formål for behandling af personoplysninger

Nordic Leads indsamler din data under konkurrenceregistrering. Hermed forstås det, at alt given data først bliver sendt til os på det tidspunkt, hvor en deltager giver dennes eksplicitte samtykke hertil. Ligeledes videresendes personoplysninger også udelukkende på baggrund af den indhentede accept hertil i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6. Med andre ord indgås der en aftale mellem den deltagende part og Nordic Leads om deltagelse af konkurrencen og den forpligtigelse om opgivelse af personoplysninger denne stipulerer.  

Den indsamlede data er primært til brug for markedsføring. Nordic Leads videregiver og formidler dine oplysninger til vore samarbejdspartnere i det omfang data møder deres ønsker og behov. I sådanne tilfælde vil de respektive partnere være dataansvarlige. Når du giver os samtykke til at videregive dine personoplysninger, til en tredjemand med henblik på, at den pågældende tredjemand må markedsføre sig overfor dig, danner dit samtykke således også grundlag for, at du kan blive kontaktet af den/de pågældende tredjemænd.

Generelt er for al dataindsamling gælder det, at al data ikke viderebehandles yderligere, end det formål, hvortil de er indsamlet, i henhold til konkurrences vilkår. Det kan være tilfældet, at din data kan undergå en analyse i henhold til de svar du måtte have givet i det fremsendte spørgeskema. For at skræddersy relevante tilbud til dig, vil disse svar altså indgå i den proces der bestemmer, hvilke partnere der ender med at kontakte dig i markedsføringsøjemed. Der tages her højde for demografi, geografi, interesser og præferencer.

 

3. Lagring og beskyttelse af data

Datasikkerhed er naturligvis i højsædet hos Nordic Leads. Vi garanterer, at din data bliver beskyttet efter alle pågældende love herom. Ligeledes bliver al transmission af data udelukkende sendt via højkrypterede kanaler. Nordic Leads er som benævnt dataansvarlige fra det tidspunkt, hvor data er overført til vore server; altså, på det tidspunkt, hvor deltager giver sit samtykke til konkurrencebetingelserne, jf. punkt 1 og 2.  

I henhold til persondataforordningen er vi forpligtiget til at opbevare din data indtil dette ikke længere føre et formål. Det vil sige, at din data bliver opbevaret fra tidspunktet samtykket falder og frem til dette ikke længere er relevant for nogle parter. Hos Nordic Leads gemmer vi som udgangspunkt al data i 4 år for at kunne dokumentere, at der er afgivet et korrekt samtykke. Det skal dog understreges, at vi anser et samtykke for at være gældende i ét år fra afgivelsesdatoen. Derfor vil data altid flyttes fra vores aktive server herefter, med mindre samtykket er blevet opdateret imellem tiden. Dette er også glædende, hvis du beder om at få det samtykke trukket tilbage.

 

 

4. Dine rettigheder

I henhold til databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i henhold til behandling af dine data. Hvis du vil gøre brug af disse, skal du kontakte os direkte. Som benævnt er dette et vigtigt emne for os, og vi tager al kontakt herom yderst alvorligt. Du har ret til følgende:

 

Indsigtsret

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.

 

Rettelse

Du har ret til at få rettet urigtige oplysninger.

 

Sletning

Du kan i særstående tilfælde få slettet dit data før de gældende tidsfrister

 

Begrænsning

Du har ret til, under særlige omstændigheder, at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.

 

Indsigelse

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af din data.

 

Transmittering

Du har ret til at modtage dine personoplysninger i et læsbart format.

 

Vi opfordrer i øvrigt til at læse datatilsynets vejledning om dine rettigheder, som findes på www.datatilsynet.dk

 

 

5. Cookies

Som en del af vores hjemmeside anvender vi såkaldte Cookies, eller informationskapsler. Disse er små filer som bliver lagret på din harddisk og indeholder lagrede oplysninger, som serveren hvorfra disse Cookies stammer fra, kan genanvende. Det er muligt at bruge såkaldte sessions-cookies som bliver slettet når din browser lukkes, eller cookies som varer over længere tid. Den gemte data vil typisk være oplysninger vedrørende login information, tidspunkt for registrering, dato og klokkeslæt for besøg, information om hjemmesider du blev viderestillet til fra vores egen, medie-id og enhedstype. Brugen af vores cookies gør det muligt for os at genkende dig. Ved hjælp af disse kan vi også tilpasse tilbud til dig optimalt i henhold til dine behov. De gør det ydermere muligt for os at optimere din generelle oplevelse af hjemmesiden. Skulle du ønske ikke at bruge vores cookies, kan du ved hjælp af din browser hindre accepten af disse.Du kan stadigvæk anvende vores tilbud, selvom du ikke accepterer disse cookies.

Vejledning hertil kan findes i hjælpemodulet i din browser. Vi anbefaler dog, at du tillader cookies på vores hjemmeside, da det vil forbedre din oplevelse af vores ydelser markant.

 

Du kan til enhver tid også slette disse cookies igen. En vejledning hertil kan også findes ved hjælp af din browsers hjælpemodul. Hver opmærksom på, at en sådan handling typisk vil slette alle cookies, og ikke bare vores. Derfor kan dette have indvirkning på din oplevelse på andre hjemmesider end vores.

 

6. Plug-in moduler for sociale medier

På vores hjemmesider har vi såkaldte plugin-moduler til sociale medier. Sådanne plugins kendetegnes ved knapper på siderne, som muliggør at dele og fortælle dine venner på dine sociale netværk at du benytter siden, at du har anvendt et af vores tilbud, eller du måske bare godt kan lide siden.

 

Når du er et sted på vores hjemmeside, hvor et sådant modul er aktiveret, etableres en direkte kontakt mellem browseren og den server, hvorpå modulet findes. Hvis du har en brugerkonto på en af de netværk som tilbyder disse moduler, og er du logget ind på disse mens du besøger vores hjemmesider, vil det være muligt at anvende disse kontoer på vores hjemmeside.

 

7. Google Analytics

Denne hjemmeside anvender Google Analytics, en tjeneste til webanalyse der udbydes af Google Inc. Google Analytics anvender såkaldte cookies som forklaret jf. punkt 5. Disse anvendes til at analysere, hvordan brugere benytter hjemmesiden. Informationen der genereres bliver typisk sendt til en Google-server i USA og lagret der. I tilfælde af aktivering af IP-anonymitet, vil IP-adressen blive forkortet inden for medlemslandene i EU og andre aftalepartnere inden for det europæiske økonomiske samarbejdsområde. Undtagelsesvist bliver hele IP-adressen overført til en Google-server i USA og forkortet der. På vegne af operatøren af dette netsted vil Google bruge denne information til at få indblik i brugen af hjemmesiden, udvikle rapporter om aktivitet herpå, samt andre internet-relaterede tjeneste til hjemmesidens operatør. IP-adressen som bliver overført fra hjemmesiden i forbindelse med Google Analytics, bliver ikke koblet sammen med andre data fra Google. Du kan altid hindre brugen af cookies jf. punkt 5. Vi vil dog påpege, at skulle du gøre dette, vil der være funktioner på hjemmesiden, der ikke vil fungere optimalt. Du kan også downloade Googles egen opt-out og browser addon her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

 

 

8. Mindreårige

Denne hjemmeside, herunder privatlivspolitikken og vilkårene, er ikke beregnet til mindreårige. Ingen personlige oplysninger om mindreårige indsamles.