Konkurrenceinformation

”Hvordan deltager jeg?”

Øverst på siden kan du se en guide, der forklare, hvilket skridt du befinder dig på i konkurrenceforløbet. Der er i alt 6 trin.

Trin 1: Velkommen! Her skal du besvare tre spørgsmål vedrørende dine shopping vaner. Her er der ikke noget rigtigt eller forkert svar; du skal blot svare efter bedste evne.

Trin 2: Vælg præmie! Du vælger den præmie du helst vil have. Skulle denne præmie ikke være tilgængelig ved konkurrences afslutning, vil du, såfremt du vinder, modtage det tilsvarende beløb sat direkte ind på din konto!

Trin 3: Deltag/Samtykke! Du deltager ved at indtaste email samt navn. Ligeledes er det påkrævet, at du accepterer vores samtykketeksten på denne side for at deltage. Det koster ikke penge at deltage, men ved at acceptere betingelserne, giver du konkurrences partnere love til at kontakte dig med relevante markedsføringstilbud. Du kan altid læse mere i samtykketeksten.

Trin 4: Overraskelse!  ekstra tilbud fra vores nogle af vores sponsorer. Dette er naturligvis valgfrit, og du deltager ikke i noget, med mindre du giver din accept hertil på den respektive sponsores hjemmeside!

Når du er færdig, kan du blot lukke din browser ned og fortsætte med din dag. Skulle du ønske at afmelde dig konkurrence, kan du altid skrive til os på dpo@sparklubben.dk eller info@sparklubben.dk, så skal vi nok hjælpe dig!

”Er det gratis at tilmelde mig?”

Det er gratis i den forstand, at du aldrig vil blive bedt om penge, et kreditkort eller på anden måde blive udbedt penge. Vi indsamler blot dit samtykke til markedsføring. Ligeledes er der ingen tvang til at købe noget, og der gemmer sig ingen skjulte ubehagelige overraskelser gemt i vores vilkår! Det er vigtigt for os, at konkurrencen er så gennemskuelig og fair som muligt for dig!

”Er mine personoplysninger sikre hos jer?”

Det kan du tro! Al data er lagret og krypteret på serverer inden for EU. Vi er ligeledes underlagt alle persondataregulativer i Danmark, samt EU’s persondataforordring (GDPR).

”Hvordan finansieres konkurrencen?”

Denne konkurrence kan finde sted takket være vores sponsorer. Vi hjælper disse med at få besvaret spørgsmål der er vigtige for deres virksomhed. Såfremt disse virksomheder mener at kunne give dig et relevant tilbud på et af deres produkter, kan de kontakte dig med et personligt tilbud. De har dog intet krav om at kontakte dig, og vil som nævnt kun kontakte dig såfremt de har et relevant tilbud tilpasset dig.

Det er med hjælp fra disse sponsorer, at vi kan muliggøre denne konkurrence!

For at gøre det helt tydeligt for dig, hvilke sponsorer/samarbejdspartnere du kan komme i kontakt med, henviser vi til vores sponsorliste. Vi arbejder kun sammen med seriøse virksomheder, der er kontraktligt forbundet til at overholde dansk og europæisk lovgivning, samt god markedsføringsskik.

Vi vil gerne gøre det helt klart, at ikke alle på sponsorlisten kontakter dig, og at disse heller ikke får dine oplysninger! Disse vil kun blive delt, såfremt der vurderes, at der kan laves et aktuelt tilbud til dig, fra de respektive sponsorer. Dette vurderes blandt andet ud fra spørgsmål, geografi, alder m.v. Hvis du har flere spørgsmål herom, eller ønsker at få fjernet din deltagelse, skriv til os på dpo@sparklubben.dk eller info@sparklubben.dk

“Hvad hvis jeg fortryder??"

Skulle du fortryde din deltagelse, kan du gøre de to følgende ting:

  1. I vores nyhedsbrev skal du blot klikke på linket ”Unsubscribe” i bunden af emailen.
  2. Du kan altid skrive til os på dpo@sparklubben.dk eller info@sparklubben.dk, så skal vi nok hjælpe dig!

Med Venlig Hilsen

Nordicleads OÜ ( Registrerat varemærke Sparklubben.dk)

Registreringsnummer/CVR: 14374572

Narva maantee 5, Tallin, Estland

info@nordic-leads.com

©2019, Sparklubben.dk